I Malling ligger en lille vejbod med surdej og cidereddike. Simon vil gerne dele glæden ved hjemmebag og velsmag.
Samsø mel og hjemløse frugter bliver sammen med naturlige mikroorganismer til en gave for maden, maven og din hverdag.
 
Søndag d. 15. juni kl. 10-11 i Råvareværkstedet lærer du mere om rugbrød, smag og sansestimuli sammen med Simons Kogeskole. Det er ganske gratis, men du kan sikre dig en plads ved at booke lige her:
 
Vi er så heldige at Simon Milwertz Philipsen, uddannet kok, kommer forbi festivalspladsen. Simon har det meste af sit liv været optaget af at forstå mad:
 
🍞 Hvad sker der når en brøddej hæver?
🧅 Når maden lige mangler et eller andet, hvad er det så?
🌱 Hvordan organiseres køkkenet så der kommer bedre mad for samme budget
 
Simon mener at mad skal være bæredygtigt, både for natur, tegnebog og alle de væsener som lever af mad. Derfor har han en stor respekt for levende råvarer og godt håndværk.
 
Kom med til en spændende og inspirerende time i Simons selskab.
 
#simonskogeskole #samsøråvarefestival #visitsamsø #samsø #råvareværkstedet