Hvordan smager du egentlig til? Hvordan kan en enkel råvare, som spidskål, ændre karakter, alt efter hvilke smage og aromaer du tilføjer? Og hvad sker der, når du leger med konsistens og temperatur?
I denne workshop dykker vi ned i smag og aroma og lærer at splitte dem fra hinanden for at forstå, hvordan de påvirker vores opfattelse af mad. Vi starter med det simple og grundlæggende – spidskål – og udforsker, hvordan de 5 grundsmage (surt, sødt, salt, bittert og umami) hver for sig ændrer oplevelsen af den samme råvare.
Vi starter med et fælles mini-foredrag, og derefter går vi i grupper ud ved arbejdsstationer og arbejder videre i praksis med en lille opgave.
Umut er klar til at hjælpe og at svare på spørgsmål.
Workshoppen er for voksne og børn fra 8 år.
Det koster 50 kr pr voksen og 25 kr pr barn fra 8 år.
Børn skal være i følge voksne - er du 16 år melder du dig til som voksen.