Hop til hovedindholdet

Samsø Råvarefestival

Madlavning over bål med Stedsans in the Woods inkl. 3 letter retter og 1 glas vin.


Dato og tid

Lørdag d. 15. juni 2019 kl. 12:30 til 14:30

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 15. juni 2019 kl. 11:30

Sted

Samsø Råvarefestival - Råvareværkstedet, Pillemarksvej 1, 8305 Samsø Samsø Råvarefestival - Råvareværkstedet
Pillemarksvej 1
8305 Samsø

Madlavning over bål med Stedsans in the Woods inkl. 3 letter retter og 1 glas vin.


Arrangementsbeskrivelse

Lørdag d. 15. juni 12.30-14.30: Råvareværkstedets Bålområde:

Mette Helbæk og Bruno Carano fra Stedsans in the Woods i Halland, Sverige, gæster Samsø Råvarefestival. Over to timer vil de give deres bedste tips og tricks til madlavning over bål, imens de tilbereder en tre-retters frokost med samske råvarer.
Stedsans in the Woods er et off-the-grid resort med restaurant grundlagt af Mette og hendes mand Flemming Schiøtt Hansen. I restauranten laver Flemming og hans kokke al mad over ild, og råvarerne henter de lokalt samt i egen mark og skov. Det er samtidig et projekt som har til formål at teste og udvikle nye bæredygtige løsninger for fremtidens livsstil.
Det er allerede for sent at sikre sig en plads på Stedsans i Sverige i 2019-sæsonen, da alt er fuldt booket. Men på Samsø kan du få en smag af restauranten, der er i alverdens mediers spalter på grund af sit unikke koncept som bringer mennesker rigtig tæt på naturen med den hensigt at få gæsterne til at mærke dens helende kraft.
 
KØB BILLET NU: 100 kr. inkl. 3-retters frokost og 1 glas vin.
 
Om Mette og Bruno:
Mette Helbæk er autodidakt kok og kogebogsforfatter, og grundlægger af flere koncepter med lokale råvarer i fokus, senest Stedsans in the Woods og urte te-brandet Unnaryd Apotek. Mette er flyttet fra København og ud i de svenske skove sammen med sin familie for at have tid til at fordybe sig i havedyrkning, urtesamling, plantemedicin og madlavning.
 
Bruno Carano er en del af kokketeamet på Stedsans in the Woods, og har fra sit fødeland Argentina ilden i sit blod. Han er kommet til Stedsans fra Basque Culinary Center i Spanien, som uddanner den nye internationale kokkeelite, og er på trods af en mere traditionelt stjernespækket fine-dining fortid faldet for det simple liv i de svenske skove.
 

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >